Servicii de îngrijire la domiciliu – București

Serviciile noastre de îngrijire la domiciliu sunt destinate bătrânilor, bolnavilor și persoanelor cu dizabilități.

Oferim servicii în funcție de nevoile specifice ale clientului. Aceste necesitati de îngrijire le vom evalua împreună în cadrul primei întâlniri (programări consultanță aici), la domiciliul clientului sau la sediul firmei. În funcție de dorințele clientului, AbosCare pune la dispoziție următoarele pachete de servicii, cu prețuri începând de la 200 Euro pe lună:

Pachet Descriere Pret
1 Pachetul Flexibil 2 ore îngrijire pe zi, 3 zile pe săptămână 200 €/luna
2 Pachetul Baza 2 ore îngrijire pe zi, 5 zile pe săptămână 280 €/luna
3 Pachetul Baza* 2 ore îngrijire pe zi, 7 zile pe săptămână 350 €/luna
4 Pachetul Intermediar1 4 ore îngrijire pe zi, 5 zile pe săptămână 450 €/luna
5 Pachetul Intermediar1* 4 ore îngrijire pe zi, 7 zile pe săptămână 550 €/luna
6 Pachetul Intermediar2 6 ore îngrijire pe zi, 5 zile pe săptămână 600 €/luna
7 Pachetul Intermediar2* 6 ore îngrijire pe zi, 7 zile pe săptămână 740 €/luna
8 Pachetul Complet Îngrijire și asistență completă 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână 830 €/luna
9 Pachetul Complet* Îngrijire și asistență completă 8 ore pe zi, 7 zile pe săptămână 930 €/luna
10 Pachetul Complet Plus Îngrijire și asistență completă 10 ore pe zi, 5 zile pe săptămână 1000 €/luna

De ce ingrijire batrani la domiciliu?

Cu singuranță ați auzit deja despre noi, însă mai mult ca sigur datorită facilităților noastre pentru seniori, în special prin intermediul celei mai noi (și mai moderne) dintre facilitățile noastre: Azil de bătrâni București.

Abos Care furnizează însă și un spectru larg de servicii de îngrijire personală și complexă pornind de la asistență și suport în cadrul sarcinilor zilnice precum activități de menaj, plata facturilor, efectuarea cumpărăturilor și activități diverse de recreere, mergând până la susținere intensiva după o spitalizare sau recuperarea în urma unei boli.

Serviciile de îngrijire bătrâni la domiciliu ajută la menținerea și dezvoltarea independenței persoanelor în vârstă sau bolnave, a posibilității lor de a alege și controla deciziile ce afectează calitatea vieții de fiecare zi. Sunt detalii de asistență intimă precum așezarea în pat și ridicarea din pat, îmbăierea, îmbrăcarea sau alte cerințe privite drept chestiune de rutină zilnică, care contribuie esențial la starea de bine a persoanelor aflate în dificultate.

Atunci când îngrijirea necesară devine mai complexă, de exemplu în cazul revenirii la domiciliu după o spitalizare sau al altor nevoi intensive și multiple, de lungă durată, putem colabora cu agenții, familia sau alte persoane pentru a furniza asistenta și îngrijire de cea mai bună calitate.

Serviciile de îngrijire bătrâni la domiciliu au ca scop menținerea sănătății și a stării de bine a bătrânilor, păstrarea aptitudinelor lor necesare în viața de fiecare zi, adaptarea lor la noile realități și menținerea demnității și a respectului celor din jur.

Află mai multe despre serviciile noastre de îngrijire bătrâni la domiciliu:

ingrijire la domiciliu Abos Care - imagine cu varstnici multumiti
ingrijire la domiciliu Abos Care