Siguranta si starea voastra de bine sunt prioritatile noastre.

Companie / Menaj

Menajul sau pregatirea mesei pot deveni sarcini din ce in ce mai dificile pentru cei batrani sau bolnavi.

Asistenta fizica

Pentru cei batrani sau bolnavi asistentele angajate de AbosCare ofera sprijin intr-o serie de situatii specifice.

Igiena

Pe masura ce limitarile batranilor sau bolnavilor evolueaza, chiar si igiena de baza poate deveni o provocare.

Modul nostru de lucru

La AbosCare diferenta este facuta de profesionalismul cu care lucram. Intr-un timp foarte scurt, noi reusim sa evaluam si sa intelegem situatia unica a celui drag tie si sa recomandam un plan de ingrijire si asistenta personalizat in functie de nevoile sale. Astfel, reusim sa oferim ajutorul de care are nevoie in cel mai scurt timp posibil.

Garantia calitatii

Noi v-am inteles si am creat un serviciu potrivit cu scopul de a mentine independenta si starea de bine a celor dragi voua. AbosCare ofera batranilor sau bolnavilor ingrijire personalizata la domiciliu, la locul si momentul dorit, furnizand asistenta, siguranta si suport fizic si moral.

Asistentele noastre au ca prioritate rezolvarea diferitelor probleme pe care le pot intampina batranii si persoanele aflate in dificultate. Formarea profesionala continua si specializata a personalului nostru permite adaptarea acestuia la necesitatile persoanei aflate in ingrijire.

Posibilitatile de imbunatatire in acordarea ingrijirii de catre personalul nostru sunt identificate si sustinute in mod permanent prin monitarizarea si controlul activitatii acestora si mai ales prin identificarea nivelului de multumire a persoanei aflate in ingrijire. AbosCare ofera garantia integritatii, sinceritatii si a compasiunii in toate etapele de interactiune cu clientii nostri.

Oferim ingrijire batranilor dar si bolnavilor sau persoanelor cu dizabilitati.

Compania romano-olandeza AbosCare este liderul serviciilor de ingrijire batrani la domiciliu in Bucuresti si Iasi.

Despre caminele de batrani

AbosCare a deschis in Bucuresti un camin de batrani si in Iasi doua camine de batrani, ca urmare a succesului serviciilor noastre de ingrijire la domiciliu si a nevoii de servicii complementare pentru unii dintre clientii nostri.

Caminele de batrani se afla in zona Otopeni (in Bucuresti) si in Bucium (in Iasi) si au locuri disponibile in camere de 2, 3 sau 4 persoane. Fiecare camin de batrani pastreaza un sentiment de “acasa”, datorita caldurii si pregatirii personalului, precum si amenajarii si utilarii in vile frumoase in zone bune din Bucuresti si Iasi.

Va oferim in continuare garantia calitatii serviciilor noaste de ingrijire si a atentiei personalizate pentru fiecare client in parte, oferite de personal dedicat intr-un cadru restrans, comfortabil si linistit.

Impresii

Bogdan - ⭐⭐⭐⭐⭐

Nu imi doream sa caut vreodata asa ceva, si slava Domnului, inca nu am nevoie imediata, dar e de datoria omului sa fie pregatit. Am vizitat o sumedenie de camine in ultima vreme, si atat am de spus: caminul de batrani al aboscare este de departe cel mai potrivit

Ruxandra Raileanu - ⭐⭐⭐⭐⭐

Tatăl meu a fost tratat cu respect de întreg personalul care este atent și calificat.

Daniel Manole - ⭐⭐⭐⭐

Este al doilea cămin în care locuiește mama și în sfârșit sunt împăcat cu mine însumi, iar mamei îi place viața ei acolo. Este un spațiu nou, mobilat cu gust și funcțional - iar asta contează. Este un număr mic de clienți, prin comparație cu experiența anterioară, iar asta înseamnă mai multă atenție din partea personalului. Mama este insulino-dependentă și pot să spun că aplicarea riguroasă a schemei de tratament a produs o mare îmbunătățire a stării mamei. Mâncarea îi place mamei și părerea ei este cea care contează. E opinia mea, cred că trebuie să vedeți pentru a vă face propria părere. Pentru mine a contat și proximitatea, înainte o vizită la mama însemna două ore de condus. Recomand acest cămin cu mare căldură.