Close

Siguranta si starea voastra de bine sunt prioritatile noastre.

Îngrijire la domiciliu

Ajuta la mentinerea si dezvoltarea independentei persoanelor in varsta sau bolnave.

Companie / Menaj

Menajul sau pregatirea mesei pot deveni sarcini din ce in ce mai dificile pentru cei batrani sau bolnavi.

Asistenta fizica

Pentru cei batrani sau bolnavi asistentele angajate de AbosCare ofera sprijin intr-o serie de situatii specifice.

Igiena

Pe masura ce limitarile batranilor sau bolnavilor evolueaza, chiar si igiena de baza poate deveni o provocare.

Modul nostru de lucru

La AbosCare diferenta este facuta de profesionalismul cu care lucram. Intr-un timp foarte scurt, noi reusim sa evaluam si sa intelegem situatia unica a celui drag tie si sa recomandam un plan de ingrijire si asistenta personalizat in functie de nevoile sale. Astfel, reusim sa oferim ajutorul de care are nevoie in cel mai scurt timp posibil.

Garantia calitatii

Noi v-am inteles si am creat un serviciu potrivit cu scopul de a mentine independenta si starea de bine a celor dragi voua. AbosCare ofera batranilor sau bolnavilor ingrijire personalizata la domiciliu, la locul si momentul dorit, furnizand asistenta, siguranta si suport fizic si moral.

Asistentele noastre au ca prioritate rezolvarea diferitelor probleme pe care le pot intampina batranii si persoanele aflate in dificultate. Formarea profesionala continua si specializata a personalului nostru permite adaptarea acestuia la necesitatile persoanei aflate in ingrijire.

Posibilitatile de imbunatatire in acordarea ingrijirii de catre personalul nostru sunt identificate si sustinute in mod permanent prin monitarizarea si controlul activitatii acestora si mai ales prin identificarea nivelului de multumire a persoanei aflate in ingrijire. AbosCare ofera garantia integritatii, sinceritatii si a compasiunii in toate etapele de interactiune cu clientii nostri.

Oferim ingrijire batranilor dar si bolnavilor sau persoanelor cu dizabilitati.

Compania romano-olandeza AbosCare este liderul serviciilor de ingrijire batrani la domiciliu in Bucuresti si Iasi.

Despre caminele de batrani

AbosCare a deschis in Bucuresti un camin de batrani si in Iasi doua camine de batrani, ca urmare a succesului serviciilor noastre de ingrijire la domiciliu si a nevoii de servicii complementare pentru unii dintre clientii nostri.

Caminele de batrani se afla in zona Otopeni (in Bucuresti) si in Bucium (in Iasi) si au locuri disponibile in camere de 2, 3 sau 4 persoane. Fiecare camin de batrani pastreaza un sentiment de “acasa”, datorita caldurii si pregatirii personalului, precum si amenajarii si utilarii in vile frumoase in zone bune din Bucuresti si Iasi.

Va oferim in continuare garantia calitatii serviciilor noaste de ingrijire si a atentiei personalizate pentru fiecare client in parte, oferite de personal dedicat intr-un cadru restrans, comfortabil si linistit.

Impresii

Va multumesc foarte mult pentru tot ce faceti. De cand am inceput sa folosesc serviciile AbosCare simt ca pot sa am incredere sa-mi las mama in grija altcuiva. Va multumesc pentru acest lucru!

MariaJan 30, 2021

Sunt momente in viata, cand ai nevoie de sprijin. Eu cautam ajutor pentru ingrijirea tatalui meu, la domiciliu. Si am gasit nu numai ajutor, am gasit prieteni, adevarati profesionisti, dedicati activitatii lor cu empatie si intelegere pentru oameni. Le multumesc din suflet. Cu deosebita stima, Daniela, Bucuresti.

DanielaAug 15, 2020

Buna ziua. Va multumesc pentru oportunitatea creeata de a exprima si in scris multumirile mele pentru oportunitatea si calitatea deosebita a serviciilor oferite de dvs,dar mai ales de empatia si intelegerea aratate. Pentru toate acestea va multumesc din toata inima. Nu fac nici un secret din ceea ce am afirmat deci puteti utiliza cele scrise de mine oricand!

Cu multumiri, Dan Luca

Dan LucaFeb 21, 2021