Alături de noi – Căminul de bătrâni AbosCare din București, părinții si bunicii dumneavoastră pot învăța că vârsta este doar o cifră și că bătrânețea nu este neapărat un sfârșit de drum. În azilul de bătrâni nou și modern pe care vi-l punem la dispoziție, ne dăm tot interesul pentru ca viața vârstnicilor dragi vouă să devină mai ușoară, mai colorată si mai senină!

De ce suntem cel mai bun azil de bătrâni din București?

Pentru că ne pasă! Cu devotament si afecțiune, cu grijă si compasiune pentru problemele si dificultățile persoanelor ce v-au luminat copilăria, la AbosCare, în acest superb cămin de bătrâni nou din București, le vom dărui timpul si grija noastră pentru ca totul să fie asa cum vă doriți!

Garanția calității: în centrul de îngrijire pentru bătrâni din București le punem oaspeților noștri la dispoziție un mediu curat, protejat, cu ajutor de specialitate, hrană proaspătă, activități recreative zilnice și un grad foarte înalt la capitolul socializare.

Facilitățile noastre fac din azilul de bătrâni din București mai mult decât o casă pentru bătrâni, și mai mult un loc unde persoanele vârstnice pot trăi cu toată demnitatea. AbosCare reprezintă pentru toți pensionarii noștri căminul perfect, un loc unde și-au găsit liniștea sufletească si psihică, unde alături de echipa noastră primesc o îngrijire de specialitate și eficientă.

Detalii de contact:

Cămin de Bătrani AbosCare
Str. Lalelei nr 10, Corbeanca 077067
0741 664 664

Ofertă cămine Abos Care pentru persoanele vârstnice:

Viață independentă și îngrijire personală = bătrâni fericiți!

Cufundați-vă în atmosfera Abos Care – centrul de îngrijire bătrâni ”București” din superba locație de la Corbeanca, situat la câțiva pași de pădure, și vă veți regăsi zilele pline de distracție și prieteni. Aici vă puteți bucura de atmosfera liniștită ca „la țară”, aflându-vă însă la doar câteva minute de oraș.

Fie că ne numim „cămin de bătrâni”, „centru îngrijire bătrâni”, „casă pentru persoane vârstnice” sau chiar clasic – „azil de bătrâni”, realutatea este ca suntem asta – dar și mult mai mult: suntem împreuna cu pensionarii noștri o comunitate!

Personalul grijuliu și muncitor din azilul de bătrâni București și rezidenții comunității calde și prietenoase sunt elementele care deosebesc cu adevărat Abos Care de orice altă facilitate pentru asistența persoanelor în vârstă. Inima centrului de îngrijire este acel sentiment de familie și apartenență pe care pur și simplu nu îl vei găsi în altă parte!

Sistemul AbosCare se bazează pe o asistență centrată pe persoană. În cadrul comunității noastre, totul se concentrează în mod special pe oferirea de asistență pentru viața de zi cu zi a seniorilor, în special a celor care necesită niveluri suplimentare de îngrijire.

Locuitorii din căminele Abos Care se bucură de camere complet utilate, săli pentru servirea mesei și de spații comune spațioase, profitând în voie de toate serviciile și facilitățile pe care le punem la dispoziția rezidenților noștri în cadrul căminului.

Ce vă oferim în căminul nostru

Cel mai important factor în evaluarea unui cămin de bătrâni nu este prețul, ci mai ales ceea ce obțineți în schimbul acestuia. Ofertele Abos Care sunt cele mai speciale, fără a fi însă deloc ceva ce să nu vă puteți permite, și includ:

 • Utilitati, telefon si cablu TV;
 • Menaj și curățenie;
 • Servicii de securitate 24 de ore și apeluri de urgență;
 • Servicii de spălătorie;
 • Servicii de transport;
 • 3 Mese pe zi și gustări;
 • Evenimente, activități și programe sociale și culturale;
 • Acces la centre și programe de sănătate și wellness.

AbosCare

Oferim îngrijire bătrânilor dar și bolnavilor sau persoanelor cu dizabilități.

Cere mai multe detalii despre Căminul de bătrâni București

Ai întrebari despre AbosCare sau despre azilul de bătrâni de la Corbeanca – București? Completează și trimite-ne formularul de mai jos:  Recenzii clienți Cămin de bătrâni Abos Care

  Bogdan - ⭐⭐⭐⭐⭐

  Nu imi doream sa caut vreodata asa ceva, si slava Domnului, inca nu am nevoie imediata, dar e de datoria omului sa fie pregatit. Am vizitat o sumedenie de camine in ultima vreme, si atat am de spus: caminul de batrani al aboscare este de departe cel mai potrivit

  Ruxandra Raileanu - ⭐⭐⭐⭐⭐

  Tatăl meu a fost tratat cu respect de întreg personalul care este atent și calificat.

  Daniel Manole - ⭐⭐⭐⭐

  Este al doilea cămin în care locuiește mama și în sfârșit sunt împăcat cu mine însumi, iar mamei îi place viața ei acolo. Este un spațiu nou, mobilat cu gust și funcțional - iar asta contează. Este un număr mic de clienți, prin comparație cu experiența anterioară, iar asta înseamnă mai multă atenție din partea personalului. Mama este insulino-dependentă și pot să spun că aplicarea riguroasă a schemei de tratament a produs o mare îmbunătățire a stării mamei. Mâncarea îi place mamei și părerea ei este cea care contează. E opinia mea, cred că trebuie să vedeți pentru a vă face propria părere. Pentru mine a contat și proximitatea, înainte o vizită la mama însemna două ore de condus. Recomand acest cămin cu mare căldură.

  Întrebări frecvente de la publicul Abos Care

  Activitatea într-un cămin de bătrâni include de obicei cazare, pensiune, supraveghere și asistență în existența zilnică, de exemplu servicii de menaj. În unele cazuri, aceste unități asigură asistență medicală calificată pentru rezidenți în locații separate. Dacă un cămin de bătrâni are capacitatea de a furniza la sediul său servicii medicale, având echipamentele și personalul calificat, aceste centre se vor încadra în clasa 8710 – Activitati ale centrelor de ingrijire medicala.

  Rezidenții unui cămin de bătrâni sunt în general persoane în vârstă sau cu disabilități, aflate în incapacitate de a se îngriji singure și/sau care nu doresc să ducă o viață independentă. Aceste persoane pot să devină rezidenții căminului de bătrâni doar printr-un act de voință. Cu titlu de excepție, o persoană poate fi internată prin procedura de internare nevoluntara numai dacă un medic psihiatru abilitat hotărăște că persoana suferă de o tulburare psihică și consideră că procedura este necesară în interesul acesteia.

  Cheltuielile unei persoane rezidente într-un cămin de bătrâni privat sunt suportate de către respectiva persoană. Susţinătorii legali pot acoperi integral sau parțial din veniturile proprii contribuţia lunară printr-un angajament de plată.

  Pentru autorizația de funcționare a căminelor de bătrâni private, conform codului CAEN 8730 – Activități ale căminelor de bătrâni si ale căminelor pentru persoane aflate in incapacitate de a se ingriji singure, nu este nevoie de autorizații sau avize suplimentare. Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primării pot solicita avize sau autorizații suplimentare.

  Cele mai bune cămine de bătrâni în viziunea Abos Care sunt cele care oferă cel mai bun răspuns la fiecare dintre aceste puncte: Acces la divertisment, Tip de comunitate, Niveluri de servicii, Acreditări, Acces la reabilitare și îngrijire medicală calificată, Activități, Costuri și personal. De asemenea, foarte importante sunt elementele de locație, precum și, de ce nu – prima impresie pe care o aveți când vizitați respectivul cămin.