Căminul de bătrâni ”Abos Care Iași” este unul din cele mai apreciate și confortabile centre de seniori din întreaga zonă a Moldovei, oferind cele mai bune condiții, într-un mediu familial.

Oamenii dragi nouă merită din plin confort, servicii și îngrijire premium, oferite de personal dedicat și specializat.

Noi, Abos Care, considerăm că bătrânețea este un dar al vieții, o binecuvântare, un timp în care ne purtăm frumusețea anilor trecuți pe umăr, anii cei mai plini din viață, tocmai de aceea ne dorim ca bunicii si părinții noștri să primească îngrijire, suport, alimentatie proaspătă și sănătoasă și toată atenția de care au nevoie.

Vă punem la dispoziție un mediu curat, protejat, cu ajutor de specialitate, unde punem accent pe latura socială, pe comunicare, deoarece ne dorim ca cei dragi vouă să se simtă bine atât fizic cât si psihic.

Iar ca o noutate – pentru că știm deja de ani și ani cât de bine primite sunt serviciile noastre, și cât de mult ajutor primesc de la noi seniorii dumneavoastră, am lansat un nou centru: cămin de bătrâni București.

De ce suntem cel mai apreciat cămin de bătrâni din Iași?

Pentru că la noi, grijă și respectul sunt fundamentale! În căminul nostru de bătrâni din Iași, AbosCare Iași, ne dedicăm cu dragoste și atenție fiecărei persoane ce a contribuit la formarea generațiilor de astăzi. Aici, fiecare bunic și bunică sunt îngrijiți cu aceeași afecțiune și respect pe care le-au împărtășit în tinerețea lor.

Angajamentul nostru pentru calitate: Centrul nostru de îngrijire pentru bătrâni din Iași este un mediu sigur, curat și primitor, unde oaspeții noștri beneficiază de asistență profesională, alimentație echilibrată, activități zilnice variate și oportunități excelente de socializare.

Facilitățile noastre superioare: La AbosCare Iași, fiecare zi este o ocazie de a se simți acasă, într-un loc unde demnitatea și confortul sunt prioritare. Acest cămin este mai mult decât un simplu loc de cazare pentru persoanele vârstnice; este o comunitate caldă și primitoare, unde fiecare rezident trăiește în armonie și pace. Aici, îngrijirea specializată se îmbină perfect cu un mediu cald și protector, creând astfel un refugiu ideal pentru cei în etapa senectuții.

AbosCare Iași: Un cămin unde fiecare persoană vârstnică găsește nu doar asistență și îngrijire de calitate, ci și un loc al liniștii sufletești și psihice, un loc unde viața își continuă cursul într-un mod respectuos și demn.

Detalii de contact:

Cămin de Bătrani AbosCare Iași
Loc. Lețcani, Aleea Costache Negri
nr.9, Jud. Iași (ieșirea din Iași, după Metro)

+40 746 660 073

Ofertă cămine Abos Care pentru persoanele vârstnice:

Viață independentă și îngrijire personală = bătrâni fericiți!

Fie că ne numim „cămin de bătrâni”, „centru îngrijire bătrâni”, „casă pentru persoane vârstnice” sau chiar clasic – „azil de bătrâni”, realutatea este ca suntem asta – dar și mult mai mult: suntem împreuna cu pensionarii noștri o comunitate!

Personalul grijuliu și muncitor din azilul de bătrâni Iași și rezidenții comunității calde și prietenoase sunt elementele care deosebesc cu adevărat Abos Care de orice altă facilitate pentru asistența persoanelor în vârstă. Inima centrului de îngrijire este acel sentiment de familie și apartenență pe care pur și simplu nu îl vei găsi în altă parte!

Sistemul AbosCare se bazează pe o asistență centrată pe persoană. În cadrul comunității noastre, totul se concentrează în mod special pe oferirea de asistență pentru viața de zi cu zi a seniorilor, în special a celor care necesită niveluri suplimentare de îngrijire.

Locuitorii din căminele Abos Care se bucură de camere complet utilate, săli pentru servirea mesei și de spații comune spațioase, profitând în voie de toate serviciile și facilitățile pe care le punem la dispoziția rezidenților noștri în cadrul căminului.

Ce vă oferim în căminul nostru

Cel mai important factor în evaluarea unui cămin de bătrâni nu este prețul, ci mai ales ceea ce obțineți în schimbul acestuia. Ofertele Abos Care sunt cele mai speciale, fără a fi însă deloc ceva ce să nu vă puteți permite, și includ:

 • Utilitati, telefon si cablu TV;
 • Menaj și curățenie;
 • Servicii de securitate 24 de ore și apeluri de urgență;
 • Servicii de spălătorie;
 • Servicii de transport;
 • 3 Mese pe zi și gustări;
 • Evenimente, activități și programe sociale și culturale;
 • Acces la centre și programe de sănătate și wellness.

AbosCare

Oferim îngrijire bătrânilor dar și bolnavilor sau persoanelor cu dizabilități.

Cere mai multe detalii despre Căminul de bătrâni Iași

Ai întrebari despre AbosCare sau despre azilul de bătrâni de la Corbeanca – București? Completează și trimite-ne formularul de mai jos:  Recenzii clienți Cămin de bătrâni Abos Care

  Bogdan - ⭐⭐⭐⭐⭐

  Nu imi doream sa caut vreodata asa ceva, si slava Domnului, inca nu am nevoie imediata, dar e de datoria omului sa fie pregatit. Am vizitat o sumedenie de camine in ultima vreme, si atat am de spus: caminul de batrani al aboscare este de departe cel mai potrivit

  Ruxandra Raileanu - ⭐⭐⭐⭐⭐

  Tatăl meu a fost tratat cu respect de întreg personalul care este atent și calificat.

  Daniel Manole - ⭐⭐⭐⭐

  Este al doilea cămin în care locuiește mama și în sfârșit sunt împăcat cu mine însumi, iar mamei îi place viața ei acolo. Este un spațiu nou, mobilat cu gust și funcțional - iar asta contează. Este un număr mic de clienți, prin comparație cu experiența anterioară, iar asta înseamnă mai multă atenție din partea personalului. Mama este insulino-dependentă și pot să spun că aplicarea riguroasă a schemei de tratament a produs o mare îmbunătățire a stării mamei. Mâncarea îi place mamei și părerea ei este cea care contează. E opinia mea, cred că trebuie să vedeți pentru a vă face propria părere. Pentru mine a contat și proximitatea, înainte o vizită la mama însemna două ore de condus. Recomand acest cămin cu mare căldură.

  Întrebări frecvente de la publicul Abos Care

  Activitatea într-un cămin de bătrâni include de obicei cazare, pensiune, supraveghere și asistență în existența zilnică, de exemplu servicii de menaj. În unele cazuri, aceste unități asigură asistență medicală calificată pentru rezidenți în locații separate. Dacă un cămin de bătrâni are capacitatea de a furniza la sediul său servicii medicale, având echipamentele și personalul calificat, aceste centre se vor încadra în clasa 8710 – Activitati ale centrelor de ingrijire medicala.

  Rezidenții unui cămin de bătrâni sunt în general persoane în vârstă sau cu disabilități, aflate în incapacitate de a se îngriji singure și/sau care nu doresc să ducă o viață independentă. Aceste persoane pot să devină rezidenții căminului de bătrâni doar printr-un act de voință. Cu titlu de excepție, o persoană poate fi internată prin procedura de internare nevoluntara numai dacă un medic psihiatru abilitat hotărăște că persoana suferă de o tulburare psihică și consideră că procedura este necesară în interesul acesteia.

  Cheltuielile unei persoane rezidente într-un cămin de bătrâni privat sunt suportate de către respectiva persoană. Susţinătorii legali pot acoperi integral sau parțial din veniturile proprii contribuţia lunară printr-un angajament de plată.

  Pentru autorizația de funcționare a căminelor de bătrâni private, conform codului CAEN 8730 – Activități ale căminelor de bătrâni si ale căminelor pentru persoane aflate in incapacitate de a se ingriji singure, nu este nevoie de autorizații sau avize suplimentare. Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primării pot solicita avize sau autorizații suplimentare.

  Cele mai bune cămine de bătrâni în viziunea Abos Care sunt cele care oferă cel mai bun răspuns la fiecare dintre aceste puncte: Acces la divertisment, Tip de comunitate, Niveluri de servicii, Acreditări, Acces la reabilitare și îngrijire medicală calificată, Activități, Costuri și personal. De asemenea, foarte importante sunt elementele de locație, precum și, de ce nu – prima impresie pe care o aveți când vizitați respectivul cămin.