Companie / Menaj

Abos Care se ocupă de tot ce aveți nevoie pentru a face viața celor mai în vârstă dintre voi sau din familiile voastre. Găsiți în paginile acestui website toate detaliile serviciilor noastre, dar vă atragem atenția în mod special asupra mândriei noastre: cel mai bun camin de batrani din bucuresti.

Dar să revenim la subiectul acestei pagini. Menajul sau pregatirea mesei pot deveni sarcini din ce in ce mai dificile pentru cei batrani sau bolnavi. Abos Care ofera asistenta pentru numeroasele activitati de zi cu zi:

  • Supraveghere in vederea asigurarii sigurantei
  • Transport
  • Socializare
  • Stimulare cognitiva
  • Gatit
  • Menaj
  • Spalare rufe
companie menaj - ingrijire Abos Care
oameni fericiti cu Abos Care

Întrebări și răspunsuri

Activitățile care sunt adesea oferite ca parte a serviciilor de companie pentru persoanele în vârstă includ evenimente sociale, cursuri de fitness și programe educaționale. Aceste activități pot ajuta la menținerea seniorilor activi și implicați, ceea ce le poate îmbunătăți calitatea generală a vieții. În plus, multe firme oferă servicii de transport pentru a ajuta seniorii să ajungă la și de la aceste activități.

Persoanele care ofera servicii de menaj au o varietate de responsabilități, în funcție de locul de muncă specific. În general, acestea sunt responsabile cu întreținerea locuinței, curățenie în camere, asigură aprovizionarea cu toate necesitatile și pregătesc mesele. Ele pot fi, de asemenea, responsabile pentru spălarea hainelor, cumpărături de alimente și alte sarcini casnice.

Există multe motive pentru care oamenii ar putea apela la servicii de curățenie. Poate că sunt prea ocupați pentru a-și curăța propria casă sau nu au timp sau energie să o facă. Unii locuiesc într-o casă mare și nu au forța de muncă să o păstreze curată. Alții sunt în vârstă sau sunt bolnavi și nu mai au puterea de face curățenie în propria casă, iar altora pur și simplu nu le place curățenia și ar prefera să o lase pe seama oamenilor care oferă servicii de curățenie.

Există multe beneficii ale activităților de socializare. Una dintre cele mai importante este că ne permite să ne conectăm cu ceilalți și să construim relații. Socializarea ne poate ajuta, de asemenea, să ne simțim mai conectați la comunitatea noastră și să ne facem să ne simțim mai fericiți. Poate fi, de asemenea, o modalitate de a învăța lucruri noi și de a cunoaște oameni noi. Pentru cei în vârstă, participarea la activități de socializare poate fi extrem de benefică: îi poate ajuta să-i mențină sănătoși mental și fizic, precum și să le reducă riscul de singurătate și depresie. De asemenea, îi poate ajuta să rămână conectați cu comunitatea și prietenii lor, ceea ce poate fi foarte important pentru bunăstarea lor generală.